ФОТОГАЛЕРИЈА: Тренинзи со уникатен пристап, но и многу дружба и забава на тренинг кампот на Кит Го и „Реал Мадрид Фондација Клиник“

Под максимален ритам, со „кралски пристап“, ФК Кит Го веќе трет ден во Штип го реализира фудбалскиот камп под закрилата на „Реал Мадрид Фондација Клиник“.

Повеќе од 70 млади фудбалери се дел од најголемиот тренинг камп во земјава кој го издвојуваат уникатниот пристап и методи за обука од страна на фудбалски стратези директно од Реал Мадрид.

Многу работа, но и постојано дружба и забава за најмладите фудбалски генерации од Штип и целиот регион го одбележуваат деновиве тренинг кампот во организација на Кит Го, „Спорт Арена“ и „Реал Мадрид Фондација Клиник“.

Галерија