КОМПЛЕТЕН РАСПОРЕД ЗА ВТОРАТА ЛИГА - ИСТОК: Почнуваме со Беласица, вториот круг го затвораме со Победа

Со денешната ждрепка во ФФМ утврден е комплетниот распоред на првите два натпреварувачки круга од Втората лига - Исток за сезоната 2019/2020.

Кит Го новата сезона ја почнува со гостувањето во Струмица на 24. август против Беласица со почеток од 17 часот, а првиот натпревар на домашен терен ќе биде на 1. септември против Кожуф од 16:30 часот.

Вториот круг натпревари го завршуваме на 22. март следната година со гостувањето на прилепска Победа.

КОМПЛЕТНИОТ РАСПОРЕД ЗА ВТОРА ЛИГА - ИСТОК