Јакнење на тимскиот дух: „Нишаните“ наместени за новата сезона (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Фудбалерите на Кит Го во рамките на подготовките во својата база во спортскиот комплекс „Гогов“ во Пехчево, денеска реализираа и тим-билдинг дружба под падините на Малешевската планина.

Стручниот штаб на клубот и раководството се одлучија да им овозможат на фудбалерите мал тренинг на стрелачките способности, преку заедничка дружба во Малешевијата. На крајот, без сомнение, „нишаните“ во секој случај се наместија за новата сезона...

Галерија