Тетовска судиска тројка за мечот со Осогово во Кочани

Александар Урошевиќ од Тетово ќе биде главен судија на утрешниот натпревар од 11. коло во Втората лига - Исток меѓу Осогово и Кит Го кој се игра од 13 часот во Радовиш.

На Стојчевски ќе му помагаа сограѓаните Фатон Јусуфи и Дарко Јовчевски, а четврти судија ќе биде Бењамин Ќерими од Скопје. Делегат на натпреварот ќе биде Ацо Алексоски од с. Долнени а контролор - Зоран Бојанинов од Скопје.