Нашиот Пеле стана татко - честитки од ФК Кит Го за новореденото синче

Еден од најдобрите фудбалери на Кит Го, Дарко Алексовски, далеку попознат како Пеле, денеска стана татко.  Дарко, заедно со својата сопруга Јована, добија синче кое ќе го носи името на славниот бразилски фудбалер - Нејмар.Целокупниот колектив на ФК Кит Го, на нашиот Пеле и Јована им честита за добиеното синче, посакувајќи да им биде долговечна радост.