Сејменов од Струмица на центарот на мечот против Тиквеш во Кавадарци

Ристе Сејменов од Струмица ќе биде главен делител на правдата на натпреварот на Кит Го против Тиквеш кој на 6. октомври се игра во Кавадарци.

Прочитај повеќе